ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

hoppning hemma 2 november

2012-11-02 18:23:14 / 0 kommentarer ..


idag hoppade jag i paddocken tog hackarmoret och i början var hon tung men sedan blev hon lite bättre i handen, jag gjorde mycket skänkelvikningar och volter och sedan så började jag hoppa fram lite påp ett räcke. jag har inte hoppat på hackarmore så mycket så vi kommer fel på hinder ibland men det lär vi oss. båda är ovana på det här bettet, jag hade undertemp idag och det lär ni märka på videon.. det var snor halt och underlaget var super dåkigt för det har regnat idag men det var uppehåll när jag red.
så undertemp vet jag att jag hade som gjorde att vi kom fel ibland men idag fick båda lära oss att det går att hoppa sakta och få under bakbenen men det bör gå fortare men vågade inte så höll in henne ganska mycket.
 
den här dagen var inte så jätte bra, hon gjorde som jag bad henne inget extra jag hade tänkt att öka hennes havre lite för nu mot slutet så börjar hon bli trött hon känner på sig att hon snart ska gå på vintervila och det är noh behövligt för hennes skull. hon har gjort ett super bra jobb detta år och gått från klarhet till klarhet på varje träning och tävling.
 
filmen är påväg, den håller på att sparas och sen ska jag bara ladda upp den på youtube.

hindrena låg på 110 men fick nog inte med sista filmen när vi hoppade bana tyvärr..
så ni vet kommer bilderna jag tog från filmen vara suddiga så ni vet.
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se