ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Tingsryd 20/10

2012-10-20 17:03:54 / 0 kommentarer ..


ja hur ska man börja, den här dagen var inte min och lissas tävlingsdag. fy!
 
LB:
på framridningen var lissa super fin verkligen kändes som att det skulle gå super bra idag, hon lyssnade as bra och vad super fin. på framhoppningen lika så hoppade som en kanonkula men när jag kom på oxern så tog hon i så sjukt mycket och hoppade ienom kroppen as bra men jag höll mig inte kvar.. jag stog på backen efter det och lissa stog bredvid. ingentingen med det var mitt fel lissa hoppade super fint verkligen.

Väl inne på banan så gick det galant hoppade 1,2,3,4 och 5:an så kom jag fel och vi fick med oss en bom sen hoppade hon 6 a b, 7 och sedan mot 8:an så började hon tveka och då tryckte jag till henne då hoppade hon typ rakt i hindret och jag flög av. sån snäll häst som jag har så fick hon ju inte panik och det sa spekern att hon var snäll att stå kvar för satt kvar med en fot men efter det så gick vi ut.
den här klassen gick även bra dåligt av mig att inte sitta kvar ska träna mycket på
det.

LA:
Framridningen var hon lika fin där och hoppade sjukt bra på räcket var högt och bra över, hon vägrade 2 gånger på oxern och då blev jag förbannad för där bara jävlades hon och då när jag kom igen så tryckte jag till och la till spöet och då jävlar vad hon hoppade som gjorde att jag ännu en gång ramlade av och halva hennes hov klev på min rygg och självklart blev lissa rädd när jag grät. men var tvungen att hoppa upp även att jag hade super ont.. det var dags för mig att gå in på banan.

Jag kom på 1:an och hon tvekar och då blev jag sur då hoppade hon super bra,sedan på 2:an hoppade hon kanon men sen när vi kom på 3.a b så kom vi riktigt fel och landade dåligt och blev en vägran på b hindret. red om och då vägrade hon. då blev jag bara less på henne varför hon gjorde så. red om på 1:an och då blev jag super sur och då hoppade hon skit bra. blev dock utesluten..

Det här var verkligen inte min dag, vi stryker den här dagen och så kanske jag ska vara med i jönköping när vi är på praktik men det är inte säkert annars så tar vi nya tag nästa år och nu ska jag F*N träna som satan... nu ska jag lära mig att hålla mig kvar och det ska inte bli mer avramlingar..
försöker ladda över filmerna..

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se