ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

lugn dag!

2012-10-17 22:31:12 / 0 kommentarer ..


idag har det varit en lugn dag, i morse hade vi stallet fram till halv 12 cirka. Vi städade hinderförådet och det var inte alls jobbigt satt i traktorn med jennie och hämtade bommarna och sedan körde dem till vagnsskulet för det är en grupp i morgon som ska måla dem (a) vi har projektjobb inom entreprenörskapen och då hade dom valt det och jag har hästar i trafiken vi vill uppnå att bilister ska köra sakta och säkert förbi och inte bränna förbi i 120.. det är massa folk som kör som idioter även på skolan så vi vill iallafall att lärarna och eleverna kör sakta och sen kanske man kan få ut det inom växjö komun :)  det är en säkerhetsrisk för både ryttare,häst & bilisten. inte så kul om hästen skulle bli rädd för något och hoppa ut i vägen och man bli påkörd p.g.a att bilisten kör för fort så dem inte kan stanna. SÄGER BARA EN SAK !KÖR SAKTA FÖRBI HÄSTARNA! DEM ÄR LEVANDE VARELSE PRECIS SOM OSS, DEM BETYDER LIKA MYCKET FÖR OSS SOM KANSKE ERAN BIL?KATT?HUND? ALLT ANNAT!
 
Jag slutade cirka vid halv 2 idag och då stack jag ner till stallet och mockade och fixade, jag & jennie sopade hela stallet och det blev rent och snyggt nu får vi se hur länge det håller i sig :D
men jag gick upp till huset kanske i 20min och väntade på eve för vi skulle rida tillsammans jag hoppade lite idag inför tävlingen. som sagt jag hoppade på hackarmore och har inte gjort det på något år hoppade en gång med det på kanske 70 höjden och då gick det åt helvete.
men idag WOW vilken fin ponny jag hade, hon blev lite tung i (huvudet) men det var bara att höja handen och sedan så va det bara att klappa lite på halsen så gick hon toppen:)  vilka ökningar i traven hon gör på det, hon gör dem bättre på hacket än på tredelat och då går hon i en fin form också!

Jag hoppade ett räcke på diagonalen och sen kombination på ena långsidan där det var först ett kryss och sen två galoppsprång(9.5m för ponny) till en oxer. Super fin på räcke blev lite seg ibland men hoppade kanon!
REV ENDAST EN GÅNG P.G.A RYTTARMISS! sen på kombinationen så har hon alltid varit mer taggad hon taggar som tusen hon börjar nästan lyfta frambenen :o men fick en bra galopp ändå och hon hoppade super. oxern låg kanske på 1.10-1.15m så tog det bara lite lugnt. Nu är jag riktigt taggad inför tävlingen på lördag och har bara ETT problem nu vet jag inte om jag ska hoppa på hacket eller pehlan.. svårt val kan inte bestämma själv vilket hon gick bäst på. men tar med mig båda så får vi se :D
nu ska jag kolla prison break och sedan sova så natti natti!

Obs : börjar vid 10 i morgon så mamma smsa vid 10 ist samt mormor med :D haha ;)
natti love
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se