ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

entreprenörskap

2012-10-11 10:41:22 / 0 kommentarer ..


 
Sitter på entreprenörskaps lektionen, vi började vid 8 och har till tolv. Har rast mellan halv 10-10 sen får man ta några små raster.. Riktigt drygt att ha det i så många timmar.. ser ingen nytta med det, men ja skolan ska inte vara rolig jämt.. Jag ska åka hem idag och det ska bli riktigt skönt, slutar vid 3 idag och då ska jag till stallet och träffa Julia det är en tjej som brukar komma upp och borsta och mocka ibland hon är as söt, hon älskar verkligen lissa! HEHE!
Jag ska pussa på lissa lite extra för jag ska va ifrån henne i 4 dagar, men ja det klarar vi.
Ska ha redovisning på sista lektionen vid 1 och jag får se hur det går en del måste jag ha papper men sen kan jag lite utantill, inte så lätt att lära sig saker så helt utantill och stå inför en hel klass..
Julia ska rida lissa idag efter klockan 12, hon ska bara skritta & trava lite i skogen. Jag hinner tyvärr inte rida henne för min buss går typ vid 5, och jag känner att jag måste hinna packa och städa rummet.

Tyvärr ingen film från träningen, min mobil dog precis när dem skulle filma:(  hatar batteriet på iphone, det håller inte en hel dag precis.. Eller är det bara min det är fel på , hmm vem vet..

Tänkte skriva lite hur lissa är att hoppa och sen hur jag ser det på att det är första inomhus tävling v.42 :D
 
Bild från bulgarien 2010(?)
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se