ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

2dagar kvar!

2012-10-18 11:08:23 / 0 kommentarer ..


jag vaknade vid kvart i 10 och då kom elin & sedan nina, vi håller på med projektarbetet om hästar i trafiken, så vi ska skicka det till våran lärare nu :) sedan är vi klara med detta, SKÖNT!

Idag ska lissa bara ut och skrittas en runda, bara så hon får röra på sig efter att jag hoppade igår och i morgon blir det en lugn dag med uteritt i alla gångarter så ska bara känna att hon är med mig :D

Tänk det är bara två dagar kvar! 2dagar! Jag vill verkligen sätta min nolla i LA:N känns som jag förtjänar det plus att vi har haft det där ret petet hela tiden i LA. Endast 4fel går vi jämt ut från banan med inom LA. det suger ganska mycket, jag känner att jag måste bestämma mig inom i morgon vilket jag ska rida på hacket eller pehlan.
Ska även ringa min lärare angående lite saker, sedan är det lunch och sen har vi bara 1 lektion kvar. sen igår har vi det chill dagar. på torsdagar går vi bara till 3 det var idag vi har eget arbete nu på morgonen till 12 men vi valde att jobba klart med detta så dem kom vid 10 och på fredagar börjar jag vid 20 i 1 och slutar 20 i 2 :)
måste erkänna chill!
 
Jag är beredd att satsa i LB:n på lärdag :)
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se