ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Travbanan tingsryd

2012-05-31 16:09:41 / 0 kommentarer ..


TRAV:
mina åsikter om trav har varit lite dåliga, det jag sett på tv:n är att dem slår väldigt mkt med spön m.m och jag klarar inte av sånt.. Okej 1-2 slag men inte mer :/ det har verkat som hästarna inte tkr det är roligt och sånt..

Men idag när vi var det och överdomaren visade runt oss så visade det sig att dem flesta av dem hästarna som tävlar i trav lever lyxlivet! Ägarna var trevliga mot oss och så:)
Domaren sa att om dem slår 1 gång med spöet så blir dem diskvalificerade det ändå kuskarna gör är att vifta med det!

Så jag har verkligen fått en helt annan syn nu på trav:)
Jag skulle lätt vilja börja med det, det verkade vara riktigt roligt självklart måste man ha en bra häst. Sen sa en ägare att det tar massa timmar dem är i stallet hela sin fritid typ och det är mycket mera jobb i detta än i annan ridning och det kan jag faktiskt förstå!

Nu är jag inte alls emot det här:) skulle vilja starta ponnygalopp med lissa ska pröva i skogen på söndag Gud vad roligt :))
Jag åker hem till Oskarshamn på lördag då ska jag hoppa 3 kombination på 110 då jag ska tävla LA nästa helg ;) jag är riktigt taggad:) den dagen är det kval till falsterbo i ponny nu har jag bestämt mig nästa år är jag med i kvalet till Falsterbo självklart ska jag det! Det får kosta vad de vill nu ska jag jobba i sommar också och kommer skaffa ett dyon difference ;)

Vi hörs;)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se