ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

dagens ridtur

2012-06-26 19:02:24 / 0 kommentarer ..


vad finns det att säga, jag lindade runt om och hade boots fram då det kom en liten regn skur så hade jag sadelskyddet på när jag red men under tiden vi red så blev det inget regn. Jag red ut med becca hon ändrade sitt schema lite, lissa var riktigt framåt idag hon stod och studsade och stegrade innan vi red i väg. helt sjukt!

Jag säger bara en sak den här sadeln gör så hennes bogar blir fria och hon kan ta ut sina steg mycket mer, hon gjorde så jag knappt kunde rida lätt på hennes ökade. Jag har inte börjat sitta ner i sadeln i traven än då det är riktigt svårt i en sprillans ny sadel och att hon ska få vänja sig lite vid sadeln också så den inte ligger och nöter i början. Den här ridturen kunde inte gått bättre hon gick super fint verkligen, hoppas att hon kan gå lika fint i morgon när vi ska åka till grönskog och träna för Camilla det skullle vara riktigt roligt, i morgon lär jag nog få lära mig sitta ner i sadeln för det kommer camilla säga.

Tänkte att jag ska lägga upp en bloppis fast det är angående sadlarna bara,  så får ni veta lite om dem.
Ska även nu fixa mig lite sedan ska jag till sophie och ha lite mys med henne det var riktigt länge sen jag var med henne så det är dags nu.

På torsdad bär det av mot kalmar för vi ska shoppa lite saker till hästen ska även beställa en martingal med platta dem är redigt snygga även att hon inte behöver det med platta så om jag ramlar av så behöver hon inte snubbla in sig i tyglarna så det är en fördel och dem är inte så fyra heller. Ska tjata mig på ett pannband också med 2 rader med stora stenar ett sånt som emeline har det har jag alltid velat ha och nu är det dags att skaffa sig det:D
Under falsterbo ska jag köpa veredus gel det är lätt värt pengarna, okej jag ska inte betala men det ska mamma men kommer faktiskt betala liten del av dom när jag har sommarjobbat.  :)

hare göttt :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se