ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Caroline bågfeldt

2012-08-02 19:40:41 / 2 kommentarer ..


Jag lovade ju er ett inlägg om caroline och här kommer det!

När jag började läsa massa bloggar så var det hon jag först kollade på och jag var med från första stunden hon provred chuck, det som var så lustigt var att jag hade sagt till mamma något år innan att han skulle jag vilja provrida och han var super duper fin och massor! Han hoppade med fint scoop och var dunder snygg! Men det blev ej så och jag såg att carro köpte han och han kom verkligen till ett perfekt hem :D
 
Jag började tävla massor nu i vår på lissa och det var då jag såg dem första gången och dem var som perfekta för varandra, det var verkligen som att kolla på dem som hoppar på falsterbo. Fine dem rev ibland med det gör även elit hästar, jag avgudade carro och började genast skriva till henne på facebook och på bloggen! Hon är verkligen min förebild sånna fina lovande ord hon har sagt om lissa har gjort att lissa finns kvar i min ägodel utan carros ord så skulle lissa vara såld nu! Jag hittade aldrig några hopp inom våran framtid, men när carro sa det då visste jag hon kan och vi kan bli super bra tillsammans! Vi är ett team och det är det som är det viktigaste!
jag läser Carros blogg varje dag/minut/sekund om jag inte har något att göra så går jag genast in på henne blogg och hoppas att hon uppdaterat, hon skriver så kloka meningar och sånna bra tips.
 
Även att hon ibland vill göra sig av med chuck som jag läste på bloggen så tar hon sig i samman och gör ingen stor grej av det! Dagen efter låtsas hon som om ingentingen har hänt, fine hon kan må dåligt många dagar efter men hon försöker ändå och hitta en lösning!
Jag har även pratat med henne och hon är awesome, hon säger alltid lycka till innan jag går in på banan och det ger mig en extra kick!

Vad finns det egentligen att säga om carro det finns knappt ord så underbar hon är, även att jag inte träffat & pratat med henne så mycket så är hon en omtänksam tjej som tar sina kompisa före sig själv det är iallafall vad jag förstått hitills!
 
Hon rider snyggt, har en super fin sits och är bara helt enkelt awesome, det går inte beskriva iallafall. Men hon och chuck är som gjorda för varandra som hon sa om mig och lissa. Ibland önskar jag faktiskt att jag var henne men man kan inte få allt i världen. Jag har iallfall en super fin tävlinskompis, en super fin häst och underbara vänner!
 
Dett är då Caroline Bågfeldt på 16år!!
Bilderna är lånade på hennes blogg och hoppas det är okej!
 
Men nu måste jag ner och kolla film med min kompis ewelina! I morgon börjar första tävlingsdagen och det blir LC & LB ;D

Kommentarer
Caroline Bågfeldt http://baraacarro.blogg.se/

Åh mathilda.. jag blir helt ordlös. Ibland får jag texter skriva av bloggläsare men jag vet så väl när någon menar det och när någon skriver det för publicitet. Och du menar verkligen det du säger och det gör mig så sjukt glad. Du verkligen ser igenom saker och ser om man mår bra eller dåligt och det är inte alla som gör.
Du är verkligen en keeper, e vän att hålla fast vid och det hoppas jag du vet om!

Tack för dina fina ord och tack för att du får mig att bli glad :') <3

2012-08-02 20:13:22
Caroline Bågfeldt http://baraacarro.blogg.se/

Sv: Hade gärna velat men är på läger.. Har ingen tävling inplanerad heller så vi får se :)

2012-08-02 20:28:02
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se