ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Välkommna

2012-05-18 20:11:46 / 0 kommentarer ..


Tjena!
Fick för mig att jag ska börja blogga på blogg.se, har haft riktigt jobbigt hur man lägger in en header m.m.. Men ska försöka fixa det så småningom :)

Jag har tidigare bloggat på hoppryttarn.devote.se (eller gör det just nu), jag heter Mathilda Svensson och bor i den lilla staden Oskarshamn 7 mil utanför kalmar. Jag är 17 vårar och går 1 året på Ingelstadsgymnasiet inriktning Häst & ridsport, det är riktigt roligt att bo på internat som vi gör:)
Jag är en sprallig glad tjej som älskar att träffa nya människor, jag gillar att vara med mina vänner, hitta på massa bus, festa & leva rövare :)  Jag lever som forever alone, kommer nog alltid att göra det känns det som..

Jag äger en Irländsk sportponny som heter Lissinard Lady Gaga, hon är född 2005 och kallas "Lissa" på vardagar. Hon är ganska grön inom ridningen men utvecklas för varje dag vi rider, hon blev inriden som 5 åring av mig. Vi köpte henne av en tjej i skåne som precis hade importerat henne från Irland och där hade dem knappt ridit henne. Så jag hade väldigt mycket utmaning, antingen blir hon något eller så blir hon inget. Just nu tävlar vi på LB höjd i hoppningen men ska nu på Söndag 20/5 debutera LA:) Ska bli riktigt roligt och se om hon är redo för den höjden. Vi tränar La/msv banor för min tränare Olof Hellberg, vi tränar för Camilla Johansson inom dressyren och hon är utbildad LB/ lite inom LA :) Så jag är riktigt stolt över min prinsessa :D

Det var lite information om mig & min D-ponny Lissa, jag kommer blogga om min vardag, våra framgångar & motgångar. Häng med oss från botten till eliten? är ni berädda? för nu kör vi :D


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se