ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Lissinard Lady Gaga

2012-06-12 11:49:41 / 1 kommentarer ..


som ni vet vill jag inte sälja henne även att jag skulle tjäna på att göra det så jag kan köpa en storhäst men då hon betyder grymt mycket för mig så skulle jag inte klara av att göra det .. jag vet hur jobbigt och ledsen jag var när vi sålde select och när zassa åkte ifrån mig.. jag vill inte vara så ledsen igen:/

så därför ska jag hitta en flicka / pojke som tävlar runt reg LB & LA som kan fortsätta utbilda henne och visa fram hennes kapacitet. den här flickan / pojken ska dela sjukt mycket kärlek med lissa leka med henne i ridhuset och bara busa till det i skogen någon gång i veckan för det älskar lissa. den första veckan så vill jag nog inte att dem rider henne dem ska leka med henne i ridhuset och bli bästa vänner och det är viktigt för lissa för hon måste se att hon kan lita på personen. självklart kommer nog lissa undra vart jag är då jag är hos henne dag/natt när vi är på ingelstad.
Sedan ska hon rida ut mycket och utbildas inom dressyr där man också kan tävla lite så hon får lite resultat inom det oh ja hon skulle vara en super bra ponny inom fälttävlan men tyvärr vill mamma inte riskera lissas liv och det vill inte jag heller. så ingen fättävlans ponny detta men träna är okej på lite lägre höjder för jag hoppar terräng hinder med henn nu också.
och det hon brinner för hoppningen det gäller att samla vinster då hon har en super tid på varje grundomgång så tror jag hon skulle pasa perfekt för A:1A som vinnaren blir i gruden.

Den hät ponnyn är en grym omhoppningponny som svänger på 5 öre om du har sidorna med dig du måste verkligen rida. DEN HÄR UNDERBARA PONNYN VÄGRAR ALDRIG! och då menar jag verkligen aldrig.. om hon vägrar då mår hon inte bra för även hur fel du lägger henne på ett hinder så hoppar hon:)

Självklart skulle jag vilja låna ut henne nu för ha storhäst men jag är ju inte klar med henne än, jag känner att jag har mer en än ett år kvar som jag får tävla henne och det känns underbart jag vill bara att vi ska ha hela livet kvar. men som sagt hon är min ägodel som jag aldrig säljer.

nu ska jag kolla på john tucker must die vi höres :D

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Kommentarer
Caroline Bågfeldt http://baraacarro.blogg.se/

Sv: Åh tack :D haha är hon kär i en kossa? :D

2012-06-13 07:36:46
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se