ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

full rulle

2012-06-24 20:55:13 / 0 kommentarer ..


har haft full rulle idag, mamma kom ner till mig och sa att klockan var 2 när jag sov. så fick röra på mig och bara gå upp och äta mat, men jag har inte sovit ut på ett par dagar så jag kunde förtjäna det :)

Jag åkte upp till stallet runt 4 tiden då var det att ta in hästen för att skritta ut med emelie, becca & ebba. Hon var riktigt pigg och framåt jag själv trodde att hon skulle vara trött men nope hon hade as mycket energi att göra av med, det började verkligen spöregna när vi hade 10 minuter hem sen och japp blöta blev vi. Men klagade gjorde ingen för det var faktiskt ganska skönt att rida i regn, jag red barbacka då jag brukar göra det när jag bara skrittar så slipper hon ha sadeln på sig. det kan nog vara skönt för hästarna att slippa sadeln ibland.

Jag har precis varit på donken med becca och sedan gick vi och träffade eken, alicia och basse har inte träffat dem på ett bra tag så det var riktigt trevligt. Första gången det verkligen händer något ovanligt på donken det var någon som i personalen som råkade spilla kaffe på kunden så bilen blev helt kladdig så han pappan var inte glad precis skrek och var super sur. Men kan faktiskt förstå han inte så kul att få kaffe i bilen plus att det är ganska varmt!

Nu ska jag och becca ladda hem någon bra film och sedan kolla på den ska nog sova tidigt idag, jag kommer ju inte kunna blogga på dagarna om jag inte sitter vid datan då jag inte har min iphone och inte lätt att ta bilder så har bildkris den här veckan. Men när det väl är fint väder är hemma så ska jag faktiskt piffa upp lissa och ta fina sommarbilder med henne :D

Vet ni någon bra film?
här är en bild från vetlanda :D när vi var ute och skrittade på kvällen :d

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se