ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Lissinard Lady Gagali

2012-09-09 14:02:46 / 1 kommentarer ..


Hur är Lissinard Lady Gaga? Personlighet? massa annat?

Lissa som hon kallas, är en av dem snällaste och verkligen hon bryr sig om mig. Hon skulle aldrig få för sig att göra mig illa på något sätt, hon skulle inte slänga av mig för att göra mig illa om hon skulle slänga av mig med mening då är det något som inte stämmer. Lissa är väldigt känslig av sig, även om att hon inte visar att hon har ont eller liknande så om hon vägrar på ett hinder så då är det något som är fel. Hon har vägrat cirka 5 gånger med mig på 2 år, då är det för att hon haft ont i magen & att hon bara helt enkelt känner att något inom henne inte känns rätt!

Lissa har aldrig varit skadad typ inom benen eller något liknande, hon har inte fått behandlingar eller något. Lissa hade ju en nervskada i svansen förra året men det var bara att hon vilade och gick på någon smärtlindrande medicin.
Vi har inte tagit de som en skada det är likadant för oss om vi får en smäll på nerven då får vi ett blåmärke det är samma med hästarna. så hon är helt frisk och det kommer aldrig tillbaka!

När lissa lämnar mig då lär jag sitta och gråta floder i veckor, så hon har ställt upp för mig. Hon skulle aldrig vägra eller något liknande för att vara taskig eller för att hon inte orkar så fall ä det något fel.
nu ska jag snart till bussen sedan vid 7 står jag i Lissas box och bara pussar på henne (a) åh vad jag saknar henne!
 
 

Kommentarer

Sv: Jag har en bojtransport, extra bred&hög, köptes i Scandinavium förrförra året! :)

2012-09-09 21:38:17
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se