ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Helt slut

2012-09-25 21:16:12 / 0 kommentarer ..


Vädret säger jag bara bläää till, sånt äckligt höstväder.. det har duggat hela dagen sånt blött regn döda mig! Jag har varit riktigt trött idag, men efter skolan blev det att gå direkt till mitt andra stall och fixa min prinsessa som jag inte ridit på sen förra tisdagen(självklart har hon blivit riden av andra resten av veckan).
Lissa:
Jag var as peppad började borsta och fixade henne :D När vi skrittade mot ridhuset så var hon pigg och glad, det kom en bil med släp och det var läskiga grejer där på tyckte lissa så hon flög åt sidan några gånger men gick bra sen. Inget att vara arg över liksom! När jag började korta upp tyglarna kände jag bara, jag kommer ha det tufft på detta ridpass, hon var as stel i början gick inte äns jobba henne så jag sket i det så började trava istället och sedan när jag travat två varv gick jag ner i skritt och då kunde hon jobba hon var lite stel men fixade sig.
Hon var super fin i skritt och trav flyttade bra för skänkeln, galoppen var lite strul men efter kämpande och tårar så gick allt as bra, helt plätsligt hade jag en SM ponny!:) Nöjd Mathilda!
 
Ironi:
Jag tog in ironi som var riktigt sööt, borstade och fixade. Red ut med rebecca han var riktigt studsig och hoppade överallt och var rädd, men inget med det! Han jobbade inte något, var för spänd så jag satt bara där och åkte med haha xd
Traven började han jobba och var super fin, as nöjd! galoppen sket jag i och gjorde några galoppombyten och lekte (a) älskar den här ponnyn, ironi är en arabvalack på 12 år och är en snygg skimmel som älskar att visa upp sig (a)
Ironi är även till salu så skriv bara om ni vill veta mer :)! Lätt en ponny för högre klasser om han får en mindre ryttare och förtroende för ryttaren annars så kan han stanna, johanna ägaren är för lång och därför stannar han ibland.
Alexandra ferm som bloggar på xelaaa.blogg.se har haft han hos henne och hon hade hoppat bana på 110 utan att han tvekade och 120 banor så han kan, men alex är ju mindre än johanna så han behöver en kort ryttare :D

Vet ni vad jag ska göra nu? nu ska jag gå in i duschen och ta en varm skön dusch. sedan lägga mig i sängen och kolla en bra film. så ni hör inte mer av mig idag jo jag kommer lägga upp bilder på Banjo en frieser på skolan som vi körde idag det kommer upp men annars så hörs vi imon!
Bjuder på en gammal bild från när lissa var 6 år!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se