ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Praktik

2012-10-26 12:02:16 / 0 kommentarer ..


Vad tänker ni när ni ska ut på praktik?
Jag tänkte berätta vad jag tänker på och vad vi har fått för förslag om vad vi ska vara uppmärksamma på. Det är väldigt viktigt att ta något inom du tycker är kul om du tycker att hästar är roligt då tar du det, du kollar runt lite på internet vem du skulle vilja var hos eller frågar din lärare eller någon tränare om tips.
Jag kollade runt lite först skulle jag varit hos sara algotsson i tyskland men då jag känner att jag suger på engelska så kommer det aldrig funka och nej hon pratar inte engelska men hennes man och några som jobbar i stallet.
så sen så tänkte jag åka utanför stockholm till en man som heter sven-inge men nej det blev också för långt och dem hade lite för duktiga hästar mot om jag ska komma dit med min lilla ponny sen hade dem två söner.

Nu har jag för ett tag sen bestämt mig för att jag ska vara hos Ellen Brünes, det var paulina min kompis som gick på skolan innan som tipsade mig för hon jobbar där just nu. Så jag ringde  och pratade med ellen och sa att det var okej och allt är fixat. Jag kommer få ha med mig lissa och det jag betalar det är mina spånbalar annars så får jag allt gratis till och med hoppträning för ellen själv :o det är ganska mäktigt hon tävlar ganska högt inom hoppning.

Jag har faktiskt inte så svårt med att prata med folk, har fått det av min pappa det är inte så svårt. vad kan hända om du pratar med en främmande människa? kan du dö? nej det tror jag inte, om du inte pratar med något sajko -.-' men om du pratar med en ryttare så brukar det fungera, jag kommer försöka lära mig så gott som jag kan och ta in alla hennes rutiner dom har varje dag och fråga massor av frågor så man får massa svar på frågor som man kanske har.
Det jag tror är att jag inte kommer palla att vara i ett stall 5 veckor, asså det är kul att vara i stallet varje dag men tänk just nu handlar det om att du ska vara i stallet 5 dagar i veckan från 7-4 varje dag det kommer bli riktigt tufft. Men det är väl bara att se glad ut och försöka göra det bästa man kommer nog bli trött men då lär ví kunna somna tidigare :D

Hon har sagt att jag fåt ju hjälpa till med stallskötsel och hänga med på tävlingar, rida, putsa och allt som har med en häst att göra liksom alltingen. fine jag kommer inte få rida hennes hästar som hon tävlar 140 klasser med och det skulle jag knappt våga.skulle kännas som att man kanske red sönder den eller något.
men dom har hästar som är yngre och som inte är i dom klasserna och som inte har den prisklassen :d
jag säger inte att det inte kan vara roligt att rida en sån dyr och fin häst men man är rädd att den ska skada sig.

jag kommer att bo hos paulina som jag redan känner så det är fixat, pengar till mat + boende får jag av skolan så det slipper vi betala och sen så kommer skolan betala någon peng per hur många bil man kör t.ex 500kr /per mil.
så det är bra, jag är sjukt pepp men är lite nervös vad man får göra i början och lära känna alla andra. ja det är bara att lära sig så är arbetslivet.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se