ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Dressyrlektion för jenny jönsson

2012-10-15 20:52:25 / 0 kommentarer ..


Jag gick ner till stallet runt kvart i 5 och mockade och fixade sedan så började jag borsta och fixa lissa.

Lissa fick ha hennes vita dressyrschabrak och mina gamla vita lindor då vi skulle vara ute för det var upptaget i ridhuset så det är ganska geggigt. Men iallafall när jag red bort mot ridhuset så var hon typ seg och tittig hon kollade på allt och tyckte allt var läskigt. tönt!
Men när jag kom till paddocken så pratade jag & jenny lite och vi började arbeta i skritten och jenny tyckte det visade resultat från massagen så det var positivt. Vi började trava och jobbar på fyrkantspåret vi gjorde 2stycken 15meters volter vid varje hön och sen på långsidorna så gjorde vi öppna och vi gjorde samma sak i galoppen!
Finns ett ord för träningen: KLOCKRENT FIN PONNY! AWESOME!
Jag älskade lissa idag hon var framme i bettet och var super fin, kändes som att det skulle kunnat vara en tävling idag inom dressyren och jag skulle LÄTT vunnit (a) shiit, så fin som hon var idag har hon inte varit på länge, den övningen jag fick idag ska jag träna på varje gång jag rider dressyr så kanske det blir någon dressyrtävling nästa år. Ska vara med på dressyrtävlingen på skolan nästa tisdag men vi ska kolla om dem kan flytta till måndag istället :)  Ja, vi får se hur det blir men toppen var hon iaf :) 
 
Bild på select min gamla ponny som nu är i trappalanda på dem gröna ängarna.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se