ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Vila i frid världens vackraste Lilla Flicka Select

2012-05-24 20:18:11 / 0 kommentarer ..


för två dagar sen var det exakt 1 år & 3månader sen select dog av att tarmarna gick sönder & kolik!
Det är sån lång tid, jag vill bara att du ska komma tillbaka, det är hon som har lärt mig allt som jag kan idag inprincip.
Ni som inte vet vem det är så kommer en kort beskrivning:
Select är ett D-ponny sto som är rasen New Forest, hon är född 1990 och är färgen fux!
Hon var 15 år när vi köpte henne, jag var 10 år och vi skulle ha en läromästare och det var hon verkligen. Hon har lärt mig alltingen, vi har haft så roligt stunder men ändå tråkiga med. Hon hade tävlat lite fälttävlan och massa dressyr med vinster upp till LA. I sina yngre dagar hade hon tävlat LA hoppning, tyvärr så höll inte henne ben till högre klasser inom hoppning och vi tävlade endast 80cm(LD) Någon LC också men vi blev ofta uteslutna då hon vägrade. Hon var riktigt svårriden i hoppningen när det kom mot dem klasserna. Hon var alltid den som lyssnade jag gick ofta till henne och pratade när jag var ledsen, det kändes som om hon förstod mig.

Saknar den här otroliga Ponnyn riktigt mycket, jag & min syster älskade verkligen den här hästen. Det var alltid roligt att rida henne. Min syster tävlade dressyr på henne och dem kom 1:a i div2 dressyrlaget. ROLIGT!:)

Min syster började kalla henne Lilla Flicka Select och det har blivit så att jag också gjorde det.
Saknar henne grymt mycket åh vi hade henne i 5år och några dagar. Sedan sålde vi henne för hon skulle bara gå lite skogsturer och små tävlingar som läromästare. men nope så blev det verkligen inte..
Efter allt detta hon har varit med om så har jag tagit beslutet att inte sälja lissa tror jag. Rädd att hon ska komma till någon dum person som kanske slår henne eller gör hastiga rörelser.. Hon är väldigt rädd om sig..
Nu vet ni historian om Lilla Flicka Select, kan skriva i morgon om vad jag har haft för hästar innan lissa :D
Nu ska jag vila helt slut efter igår... HELT FÖRKROSSAD... Trodde inte vänner va såhär falska men nu vet jag att hon är det.. ÄCKEL !

Ha det bäst!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se