ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Alla hästarna genom åren

2012-05-30 18:04:57 / 0 kommentarer ..


Vi börjar med min första D-ponny Allgunnens una!
New Forest född 1997

var 6 år när vi köpte henne, inte en bra första ponny precis men hon var så söt & snäll. Mina dagar när jag red henne så slängde hon av mig JÄMT i HÖGRA hörnet verkligen jämt.. det var riktigt jobbigt... Hon var en dum rodeohäst tyckte jag jämt.. men hon var så mysig i boxen och så snäll att rida ut på. jag & syrran red ut båda två på henne och hade det riktigt mysigt..
Perfekt tävlingshäst blev hon sen.. Tyvärr efter ett år så kände alla i familjen att hon inte riktigt passade mig, min syster klarade av henne lite men det var mycket jobb hon hae fått föl precis.
Våran vän Jossa hjälpte oss med henne några dagar i veckan och sen så tävlade hon en tävling 80 & 90 har jag för mig och det blev felfria runder. Jag har vetat hela tiden att den här ponnyn är en som når dem största klasserna.

Vi sålde henne till ett par men dem hade henne inte så länge sedan köpte beatrice henne och hon har kämpat med una och vi har åkt och hälsat på una och hon kunde ju inte arbeta i form och sånt men hon hoppade som en gud alltså. Tyvärr förra året så fick hon spatt i ena bakbenet och det var så pass illa så hon tillslut inte kunde gå på benet. så dem valde att avliva henne.. men det var det bästa för henne. hon hoppade banor på 130-140 ;) GRYM PONNY SÄGER JAG BARA!

Vila i frid Lilla Allgunnens Una!love u




 Select New Forest född 1990
Efter Una så började vi leta efter en läromästare inom kategorie D, då hittade vi select och det var det bästa köpet jag har gjort i livet.
Den fina ängeln hon ställde upp i varje sekund, hon gjorde verkligen allt för mig & min syster. Hon har lärt mig precis allt jag kan idag och det är jag riktigt glad för. Hon tävlade jag upp till LC hoppning på och min syster tävlade upp till LA dressyr, dem vann div 2 allsvenskan i dressyr och så lycklig min syster var då :D

Denn ponnyn finns det inga ord för det var en underbar ponny som betyder mest för mig, om jag inte hade fått henne så vet jag inte riktigt vart jag hade varit idag. Det kan man ju undra.
Efter 5 underbara år med framgångar & motgångar så satt vi oss ner i familjen och valde att lägga ut henne på annons. Det var ett riktigt svårt beslut men vi kände hon var ändå 20 år och jag vill satsa rejält på hoppningen och hon skulle börja gå i skogen och lite lätta dressyrpass med lite hoppning i. Hon skulle bli en läromästare för någon annan.
Det kom ganska många och kollade på henne det kom en tant från gotland och dem var så söta tillsammans. Select skulle vara mamma till ett föl. men tyvärr var det problem med deras pengar så blev inget köp. Kom en familj från Gamleby och kollade på henne, dem skulle ha henne som läromästare och i våran annons så var KRAVET att inte hoppas övet 70cm då hennes ben verkligen inte pallade det.
Dem köpte henne. Sen ska jag inte gå in mer på det, det var en misslyckad försäljning.

22 Februari så dog Select av Kolik den var så svår så tarmarna sprack.. :/
Det var min värsta dag i mitt liv, även att jag inte ägde henne så visste Select att hon var MIN. Hon har alltid varit min och jag kommer alltid säga det.. Min älskade ponny och ingen annans.

Rip.. Vila i frid Lilla Flicka Select:(



Zuch A good Lady Svensk ridponny (tror jag) född 2003
Jag ville inte vara utan häst när select försvann så jag sa genast till mamma att jag ville ha en foderhäst och ja vi åkte och kollade på Zassa. Vilken skönhet min dröm kom.
Hon hade gått i lösdrift hela sitt liv men jag visste att hon hade talang hon kom hem till mig och jag putsade på henne och började träna upp hennes muskler och vi hopptränade för min förra tränare Anette tukk. Hoppade i slutet banor upp till 120 och några hinder på 130 och hon bara flög. Vilken känsla. Jag tävlade 4 gånger och vann alla tävlingarna ;) Lycklig var jag på den tiden.

Tyvärr så tog ägaren tillbaka henne oh dem sålde henne till en dressyrryttare som är väldigt ledsamt då det är en hopphäst på max. SM PONNY!!
Vi fick köpa henne men hon begärde alldeles för mycket pengar och det var hon inte värd. Men en gång i livet när den här tjejen som har henne ska sälja henne så ska jag köpa henne blir aldrig av med henne sen kan jag lova er.

Love you världens finaste Zassa.


Lissinard Lady Gaga 7år Irländsk sportponny

Här har vi min nuvarande D-ponny Lissinard Lady Gaga som kallas i vardagen Lissa, när vi åkte och kollade på henne så var min mamma redan bestämd att vi skulle köpa henne och så blev det. Jag & min syster tyckte inte om henne alls det var en hemsk ponny som inte kunde galoppera, arbeta i form, hoppa ingentingen verkligen..

Det gick några dagar och min mamma sa du får den här ponnyn eller ingen så fick välja henne...
Det gick månader & hon utvecklades så otroligt mycket.. Hon var riktigt bakskydd då hon blivit slagen jag tränade mycket i ridhuset med att släppa henne och leka med henne och visa att jag inte är farlig att jag vill vara hennes vän. Det lönade sig absolut till slut, idag är vi bästa vänner och jag släpper inte henne:)

När hon kom till mig så kunde hon inte hoppa ett 40 hinder utan att riva och hoppade kombination på 40 cm hon hoppade kombinationen som ett hinder och vi kraschade och vi gick omkull..
Hon lärde sig lite på det men vi tränade och tränade.:)

Det har lönats att vi tränat så här mycket för idag tävlar vi upp till LA hoppning med 4 fel :D Jag är en stolt ponnyägare och vi tävlar upp till LB dressyr..
Vi ska börja tävla mer dressyr och komma upp till LA dressyr med godkänd resultat och målet är ju SM hoppning nu har jag fattat att hon kan om hon vill..

Jag säger en sak, hon är min & jag kommer nog aldrig sälja henne nästa år kommer jag försöka leta lite sakta efter en lite flicka/pojke som kan ta upp henne till dem högsta klasserna föräldrarna till dem måste ju vilja och flickan/pojken måste rida ganska bra..

Livet leker och jag har världens finaste ponny!
image description

Det här var dem ponnyerna jag haft genom året och jag är bara så lycklig att fått vara med alla dem härs framgång.. Mitt liv leker och just nu saknas inget bara pojkvän. Sen har jag allt, jag har världens bästa familj & släkt, bästa vänner och världens finaste ponny i hela världen.

FÖLJ OSS MOT SM!
OM ETT ÅR I AUGUSTI ÄR DET SM ÄR VI DÄR? MAYBE :D

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se