ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Vetlanda meeting

2012-06-06 11:28:12 / 0 kommentarer ..


Jag skrev i ett inlägg för någon dag sen att jag ska åka till midsommarhoppet i Vetlanda som är 4 dagars! Jag kommer enbart vara med torsdag och fredag för det är nationellt på lördag och söndag.
Jag skrev att jag skulle hoppa LB & LA på torsdagen men det visade sig att 110 är bara för häst så kommer bara kunna starta LB på torsdagen lite tråkigt faktiskt..
Men på torsdagen startar jag LA!:)
Lissas första övernattning på en tävling, hoppas hon sköter sig galant! Men det ska nog inte vara något svårt för henne :)

På Lördag ska jag ju till Kalmar hästsportsklubb och tävla en LB & LA och då kommer Linn hänga med mig. Hon ska även knoppa Lissa för det kan jag inte på henne då hon har tjock man.
Jag taggar en super helg, hoppas på att hästen är på lika bra humör som hon var i högsby!

I måndags red Sophie och hon hade ridit ut i skogen och Lissa hade varit duktig men hon hade stannat och vägrat gå och börjat stegra men bara man säger till henne på skarpen så lyssnar hon!
Igår så red hon ett hårt dressyrpass och Lissa hade varit riktigt mjuk men blev spänd emellanåt då hon troligen såg något djur i skogen men annars hade hon varit fin:) idag ska hon gymnastikhoppas!:)

Tror jag ska göra ett inlägg ikväll angående varför hon stegrar och om jag är rädd då m.m:) håll ögonen öppna!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se