ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Hoppträning för Angelica Bäck

2012-06-30 21:13:39 / 0 kommentarer ..


Jag skulle rida fram och sånt tills hon kom vid 10. Lissa var riktigt stark och när hon blir det så drar hon verkkligen med mig så jag lyfter i sadeln deet är riktigt störande.. Men jag tryckte och tryckte med benen oh till slut sa jag till henne och då lyssnade hon lite iallafall. Vi gjorde skänkelvikningar och ökningar & minskningar så hon lyssnar på hjälperna. Det gick ganska bra allt gick bra förutom minskningar från ökningarna för hon blev så satans stark.
 
Vi började med att hoppa fram på ett räcke i trav och deet gick ganska bra hoppade runt och fint. Då tänkte jag att det kommer nog bli en bra träning, vi fortsatte och hoppade böjda spår och när vi kom mot kombinationen så hittade vi verkligen inte avståndet och paddocken lutar lite och då blir det ju nerförsbacke så hon bara springer och river.. Det blev verkligen missförstånd,
Vi hoppade en bana och det gick verkligen inte alls bra hon lyssnade inte för fem öre på mig det var som att jag var på jorden och hon i himmeln, ignorerade mig totalt. Blev riktigt förbannad så jag gjorde tvärstopp och sa åt henne för det är omöjligt att hoppa en bana på 1m-110cm om hästen bara sticker och blir lång. Angelica sa att det är nog inte så lätt heller för hon är ganska stor så det är mycket att rida och ja det är det verkligen man får knappt något gratis av henne eller hon hoppar i alla lägen men om jag inte rider rätt så river hon så japp..
 
Men ja det kan inte alltid gå bra eller? Vi har framgångar & motgångar och jag har bara haft henne i 2 år och när hon kom kunde hon inte äns hoppa kombination. Det ändå vi ska träna super mycket på nu det är studs, småhinder, travhoppa och galoppombyten sen är hon stark och då har vi nog kommit vägen men jag har bara 1 år kvar på henne så det är snart slut ett år går riktigt fort gör deet. 
I morgon ska jag åka till Uppsala med min mamma, pappa & syster min syster bor ju där uppe med sin pojkvän så vi ska gå på gröna lund och lite. Ser man någon där på måndag? Jag kommer försöka uppdatera så mycket som jag kan. tyvärr inga bilder om jag inte tar med mammas då min iphone inte kommit ännu. dem är riktigt sega.. åhh vill bara ha den nu, saknar min prinsessa men tyvärr är den död och jag får en helt ny.
 
Nu ska jag kolla på pretty little liars ;)  ha det gött och njut av kvälllen, kolla på när min pappa kör folkrace han är grym funderar på att starta vad tkr ni ?:D

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se