ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Hemma från meetinget

2012-06-23 19:18:23 / 0 kommentarer ..


Åhh så skönt nu är jag äntligen hemma i oskarshamn på dejegatan, har saknat min katt sjukt mycket. Jag har verkligen haft det super bra i vetlanda, det har inte riktigt gått så bra för mig kanske. Inte haft turen med mig inom något, vädret sög igår & idag sedan min mobil och klasserna.

När vi kom till vetlanda i torsdags runt 13.00 så fixade vi boxarna och ställde in hästarna, för skulle jag stått i ett stall som hette typ myresjö men bytte till elp för det var så äckligt & mörk och hon skulle inte kunna titta ut om hon stod i myresjö så vi bytte till elp där becca och dem skulle stå. Så hon fick sova sjukt bra!

LB:
hmm vad ska jag säga, i torsdags hoppade jag bara en klass eller det fanns bara en.
hon var sjukt fin när jag red bra bra tempo och lydighet och allt satt på plats. Hon hoppade fram riktigt bra, hoppade fram först på ett kryss och sedan på ett räcke och det märktes fort att sadeln gjorde nytta sedan hoppade jag oxern typ 3 gånger, gud vad hon lyfte på benen :o aldrig kännt den känslan innan på henne! Sadeln är bäst!..
Gick in på banan och hon hade sjukt bra tryck i galoppen mot första hindret, men vad gör hon? hon lyfter inte på benen och fick med sig en bom då var jag riktigt arg för det är inte äns högt för henne! Så fortsatte och hon tittade as mycket på hindrena och ville typ inte hoppa.. hon var inte säg själv när jag gick in på banan vet ej vad det är med henne.. Blev riktigt besviken på henne och slutade 12 fel och blev 9 av 18 tror jag det var, så bra det var med sånt men vafan hon rev 3 gånger åhh suur assså !

Sedan på kvällen gick jag och becca runt och kollade runt på alla olika ponnier och hästar ;) riktigt fina hästar & ponnier finns det ju!
på fredagen hoppade jag bara en LA fanns inte mer :(

LA:

hon kändes super på framhoppningen och jag bara om jag rider väl så går det sjukt bra :D
Jag gick in och red lite sjukt fin verkligen kommer mot första hindret och hon hoppade klockrent verkligen :)  Kommer mot tvåan och många har vägrat ut sig där så la till spöet och hoppade super, tredje hindret så hoppade hon av lite för sent så blev ett pet men det gör inget. Kommer mot kombinationen som var tätt inpå och hon vägrar! ASSÅ VÄGRAR!! skojja arg jag bli, hon vägrar aldriig, så rider runt och tar lång fin väg mot och har massa ben och lägger till spöet och ja hon vägrar så jag rider ut och blev så förbannad på henne... så ställde bara in henne i boxen så fick hon stå där och skämmas!!

Nu tror ni att jag är jätte dum, men hon vägrar verkligen aldrig om hon nu inte är skadad eller något är riktigt fel. men jag har gjort en utvärdering och dem hindrena hon hoppade dem här dagarna har varit super fina. men japp vi ska ta blodprov på henne och kolla om hon har botolism(stavning) eller borelia(stavning) det är om hon har något om en fästing! Japp vi ska försöka kolla om hon är sjuk eller något. Ska även träna för Camilla på Onsdag kl: 17.30 det blir lite dressyr, första dressyrträningen i hoppsadeln. Sedan ska vi försöka bestämma dag & tid för att angelica ska komma till dit jag står med lissa så ska vi hoppträna lite så får vi se hur hon beteer sig då.
Får hoppas på det bästa!

Shit nu blev jag trött efter att skriva detta, så nu ska jag bara lägga mig i soffan och kolla på tv ;) chill!
I morgon ska lissa skrittas. tyvärr inga filmer då min mobil dog och mamma filmade inte för ubbe filmas på deras filmkamera :) men inget att se iallafall..
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se