ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Dagen

2012-06-10 14:02:09 / 0 kommentarer ..


Just nu sitter jag & Elin och kollar på Alcatras, hon ska åka hem till Ingelstad idag. jag har lång helg (a)  hehe, ska på sommarjobb information så det är därför jag åker till skolan på tisdag.
Vi sov riktigt länge idag hehe riktigt skönt var det!

Ida ska jag bara skritta & trava lite på lissa, tror det ska bli en mysig barbacka tur i skogen :D Det var riktigt länge sen vi hade en mysig runda jag & Lissa. har inte ridit henne hela veckor på jätte länge men nästa vecka börjas det ;)

Jag har en riktigt bloggtorka just nu när jag inte rider Lissa varje dag, men tänkte berätta att jag flyttar Lissa nästa vecka till ett annat stall! vad tror ni det är för stall?

Förresten har fått en förfrågan om Stall Kuskahus och jag säger bara en sak, om ni letar en hopphäst/hopponny, dressyrhäst/dressyrponny åk dit då! För det är super fina hästar som verkligen kan sin sak, det finns båda utbildade ponnier/hästar och dem som inte kan något. Så det finna allt möjligt och Sven-inge är super trevlig han är så skön, men iallafall så åk dit verkligen deet rekomderar jag även om jag inte tyckte om dem som jobbade där.

VAD VILL NI LÄSA OM? KAN NI INTE KOMMA MED FÖRSLAG DET ÄR LÄTTARE FÖR MIG ATT SKRIVA NU OCKSÅ!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se