ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

slapp dagen

2012-07-07 14:18:29 / 0 kommentarer ..


Dagen efter en utekväll med brudar mår man som man förtjänar, jag hade riktigt kul faktiskt. tyvärr började det regna ett tag och det öste verkligen ner och vi blev dyngsura..
Vi tog inga bilder den här gången men ikväll kör vi igen och då ska vi ta bilder på förfesten det är ju ett måste om jag kommer ihåg vill säga haha. Vi ska förfesta hos Olga ikväll troligen och så ska vi sedan dra in till hamnen det kanske blir riktigt kul ikv? vem vet, vi har ju alltid roligt så självklart att det blir super kul ikväll också sista dagen vafan!

Lissa vilar idag då inte jag eller min syster hinner rida för vi ska nu till farmor och äta vid tre och sen ska vi båda fixa oss så hon får faktiskt vila idag. Men i morgon ska syrran rida lite det var länge sen för henne så det var väl okej. Jag sa att hon bara skulle rida lite lugnt då hon inte gått på en vecka förutom igår då hon hade tappskor ju. Nu är henne fötter jätte fina och vi har köpt ett nytt flugtäcke ju, så ska ta kort på det när jag åker till stallet!
Ha det så bra sålänge så hörs vi efter jag ätit hos farmor ;)  pussar till er!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se