ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Ridpasset idag

2012-07-30 19:04:14 / 0 kommentarer ..


När jag tog in henne från hagen så klappade jag henne på halsen och då kände jag att hon hade massa bölder.. ohh igen så har hon haft regntäcke i hagen för det regnat lite men nej man måste tydligen ha flugtäcke på henne HELA tiden hon är så pass känslig.. stackare tycker så synd om henne faktiskt.
 
jag började med att skritta ut i skogen lite och sedan gick jag tillbaka till paddocken och började arbeta henne i skritt och gjorde volter och lite skänkelvikning kände redan då att hon var seg.. Så jag tryckte till och så gick hon framåt i travenm gjorde jag lika dant men sjukt var seg hon var idag, hon ville verkligen inte vara med på det jag ville. även så har hon vilat hela helgen ;o fortsatte att lösgöra henne och det gick bra och galopperade lite men i höger varv ville hon bara studsa med bakdelen och blir så irriterad på det för jag kan ju inte sitta ner själv då.. Så jag bytte varv och galopperade i vänster och det gick mycket bättre, hon gick fram efter att jag fick bli riktigt förbannad och hon klarade båda varven och slutet blev lyckligt. Hon trampade på rikigt fint! SJUKT! Jag var ju så sugen på att hoppa och kunde inte vänta tills imorgon så tog ett skutt på ett 80 hinder ett räcke och hon hoppade sååååååå fiiiint! :) 

Mån: lätt dressyrpass cirka 30min
Tis: Ska hoppa lite för mig själv höga ribban lite.
Ons: Vila
Tors: Skogen
Fre: Tävling två klasser LC & LB
Lör: LB & LA
Sön: LB 
 
Så ser hennes vecka ut, det börjar ganska chill för henne sedan blir det tufft för henne ;)  Ska hoppa min 4:de LA på lördag fast nu har jag ny sadel på det också!
 
GAMMAL BILD!
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se