ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

lite olika grejer om mig.

2012-07-05 20:17:17 / 0 kommentarer ..


Som alla vet så har jag mitt hästintresse, jag var riktigt liten när jag insåg att det var det jag skulle hålla på med. Jag red som riktigt liten medans jag tränade fotboll flera gånger i veckan som målvakt,mittfält och allt inom fotboll. Men sen tog ridningen över allt det var jag som brann för ridning det var jag som ville ha en stor vän!
Jag fick min första ponny och hon var en sån sjukt fin och snäll ponny på MARKEN när det gällde ridningen så var det verkligen ett helvete hon bara slängde av mig men det gjorde inte att jag slutade! Jag har kämpat så länge för att bara rida på en LB bana för jag har aldrig haft någon ponny för det nu har jag en ponny som kan hoppa det, jag kommer aldrig sluta kämpa hur mycket dumma kommentarer jag får av folk för jag vet vad mitt mål är ;)

Jag har sen jag var bebis varit med min pappa på folkrace tävlingar, tagit bort leran från däcken och lekt med alla banen. Hejjat på min pappa och har riktigt roligt och det är fina minnen och jag glömmer aldrig det! Medans jag har kämpat inom ridningen har min pappa haft riktigt roligt på folkracebanan jag har folkrace/rally/bilar i blodet jag brinner för det med, det är något som gör mig riktigt glad jag älskar att hänga med min pappa att se han vinna och se han förlora för han är lika stor i mina ögon som när han vinner och förlorar! HAN ÄR EN VINNARE I MINA ÖGON!
Nu när jag är över 15 år så får jag köra folkrace och det vill jag verkligen men det är ju så att jag verkligen vill satsa på hästarna och det är grymt mycket pengar inom ridning och folkrace och ekonomin går verkligen inte ihop. Om jag skulle börja köra folkrace så kan det också bli att pappa slutar köra så mycket han gör för att ekonomin inte går ihop och så vill jag inte ha det. Då tar jag hellre att jag satsar på hästen och pappa på folkrace/ rallycross min pappas drön är att köra Rally och jag vill att han ska dit. En dag om jag vinner massa pengar så ska han börja köra rally, man tror inte att motorsport är så fruktansvärt dyrt men det är sjukt dyrt en folkracebil på tävlingen kostar 6500 plus 200kr för att lägga ett bud och inom rally har jag inte en aning men pappas kompis kör och en sån fin rallybil är några hundra tusen på den.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se