ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

fullt upp på sommarlovet

2012-07-08 23:25:30 / 0 kommentarer ..


Det känns verkligen inte som sommarlov, det är piss väder och man kan inte sola eller bada och halva sommarlovet har typ gått så vad ska man göra ;o från och med i morgon ska jag börja ut och springa för att få en finare kropp det kan nog behövas!
Jag vaknade runt halv 1 och då skippade jag att äta frukost och gick istället till min mormor för att äta hennes super goda pannkakor, sen gick jag hem igen och ringde min syster och frågade om hon skulle rida lissa men nope det skulle hon inte så åkte upp till min älskling. Så jag red ut för att det var jätte blött i paddocken.

Jag red som sagt ut red runt äshult, har inte ridit på fullcheck bettet på jätte länge och kände att det var dags att återuppta det bettet och se hur hon går med det. Men nope hon gillar verkligen inte det bettet just nu... Men jag gjorde det bästa av situationen så jag travade hela äshult och försökte arbete och efter ett tag släppte hon till LITE iallafall, men det blev ett kondis pass det kan hon också behöva. När jag red sista slingan hem så var det massa crossar/fiddyn där som körde så hon flög åt alla håll men sån tur slutade dem köra när jag gick förbi men hon hoppade in i skogen ändå.

Jag har ju nämt att vi köpt ett nytt flugtäcke på granngården för 500kr och en flughuva för typ 79kr och hon har redan förstört flugtäcket blir galen på henne, hon är så sjukt dyr i drift så det är inte klokt hon har haft täcket på sig typ 5 gånger.. åhh galna häst, men i morgon ska jag åka till Camilla i grönskog och träna och får hoppas att hon släpper till ordentligt där ska rida med mina riktiga dressyrsporrar för dem är lite längre och man kommer åt mera :D
bild på flugtäcket och någon bild från ridningens outfit inte matchat så idag, orkade inte byta pannbandet :D

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se