ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

filmmys

2012-07-05 17:11:43 / 0 kommentarer ..


har sovit hos becca inatt så därför dålig uppdatering då jag inte har någon mobil att uppdatera ifrån. Jag har varit och pussat på lissa och köpt nytt flugtäcke & flughuva till henne. Det kan behövas, just nu sitter jag & kollar på film med ewe & vi håller på att ladda ner ny film en skräck ;)  Kan vara kul att kolla på, pappa ska iväg och träna lite på folkracebanan med den nya bilen han har inte kört volvo sen 96 inom folkrace för han kör ju volvo annars ;)
Mamma är och hjälper regina & dem med höet, jag kan ju tyvärr inte hjälpa till då jag har allergi och kan inte vara nära hö. Är allergisk mot ganska mycket, tål ju inte min egna häst äns och det känns sjukt jobbigt att man måste ta medicin för att träffa sin älskling
 
I morgon ska Lissa äntligen få skor på sig igen och jag ska ta och rida lite på henne, ska rida lite lugnt då hon inte gått på 4-5 dagar. Så ska försöka träna mycket kondis på henne och hoppa småhinder så hon får styrkan det är den hon behöver just nu!

Det jag vill ha mest av allt nu är min Iphone så jag kan ta kort /filma när jag rider på min älskling, men det kan jag inte nu då jag har en skruttig samsung. Jag kan inte uppdatera så mycket som det behövs för att folk vill stanna kvar och läsa min blogg om min utveckling med Lissinard Lady Gaga och det är riktigt tråkigt p.g.a min telefon. att en telefon kan göra så sjukt mycket.
 
Nej nu känner jag mig taskig mot min kompis här sitter jag på datan och ska vara social med henne. så vi hörs i morgon när jag har ridit har fullt upp i morgon, ni får ha det så bra sålänge verkligen ingen som kan säga vad ni vill läsa om??!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se